Image Alt

Kuvo TV

Crno-bijela pucačina MOUSE je dobila novi kratki gameplay trailer

PlaySide Publishing i Fumi Games objavili su novi kratki gameplay trailer za svoj crno-bijeli shooter MOUSE, koji svoju inspiraciju crpi iz crtića s početka prošlog stoljeća.

Trailer koji možete vidjeti ispod predstavio nam je nekoliko novih gameplay mehanika koje nas u ovoj igri očekuju. Vidjeli smo kuku za hvatanje zahvaljujući kojoj ćemo se moći brže kretati i dolaziti do teško dostupnih mjesta. Također, očekuje nas i solidna porcija zračne akcije zahvaljujući helikopteru, a tu je i melee borba u kojoj će nam PowerUp Spinach davati posebnu snagu. Kako sve navedeno izgleda u praksi, pogledajte ispod.

MOUSE je trenutno u razvoju za PC, no još uvijek nije poznato kada će se pojaviti u prodaji. Za slabije upućene, U pitanju je pucačina iz prvog lica u kojoj ćemo se naći u ulozi privatnog detektiva Johna Moustona (miša, naravno) koji mora stati u kraj korupciji u njegovom gradu. U njegovom pokušaju da se riješi gangstrera i sličnih probisvjeta, pomoći će mu i klasični old school arsenal u kojem će se naći revolveri, dinamit, dobri stari Tommy Gun te hrpetina sličnog oružja i gadgeta.

Kako bi svoju igru učinili što autentičnijim, njegovi autori su odlučili cijelu igru što više približe crtanim filmovima iz 1930-ih, tako da su animacije i pokreti likova gotovo identični onima iz takvih crtića.