Image Alt

Kuvo TV

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs izlazi početkom svibnja

Dobri stari PAC-MAN vraća se ovoga proljeća u potpuno novoj igri, battle royale ostvarenju PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, čiju smo najavu vidjeli prošle jeseni.

Bandai Namco i Amber Studio će spomenutu igru lansirati 9. svibnja i to na svim aktualnim platformama, a kada kažemo svim, onda mislimo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch. Standardno izdanje igre koštat će $19.99, a u ponudi će se naći i Deluxe Edition koji će biti dostupan po cijeni od $29.99. Prednarudžbe za oba izdanja već su otvorena, a svi koji se odluče na pre-order bilo kojeg izdanja, dobit će nekoliko kozmetičkih bonusa te rani sedmodnevni pristup igre, što znači da će ju moći zaigrat od 2. svibnja.

Ukoliko se sve vrijeme pitate o kakvoj igri se ovdje radi, bez brige jer stiže kratko objašnjenje. Naime, PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs je online only battle royale igra za do 64 igrača, u kojoj se oni kreću po labirintima, skupljaju razne iteme i jedu duhove i druge igrače, a pobjednik je posljednji igrač koji ostane na mapi.