Image Alt

Kuvo TV

Punih 10 godina kasnije, najavljen je nastavak indie hita Never Alone

Na i više nego ugodno iznenađenje mnogih, The Triple-i Initiative Showcase nam je donio najavu nastavka jedne od najboljih, najljepših i najemotivnijih indie igara koje smo vidjeli tijekom proteklog desetljeća, pa i mnogo dalje. Najavljen je Never Alone 2.

E-Line Media i Upper One Games su službeno najavili nastavak višestruko nagrađivanog puzzle platformera koji svoju inspiraciju crpi iz inupijatskog folklora. Ovaj put, očekuje nas nastavak avantura djevojčice Nune i njene polarne lisice, no dok smo njihove dogodovštine u originalu pratili iz klasične 2D sidescolling perspektive, nastavak će se preseliti u pune tri dimenzije.

Druga velika razlika bit će mogućnost kooperativnog igranja, online ili u klasičnom lokalnom režimu, što bi samoj igri trebalo dati potpuno novu dimenziju.

Never Alone 2 je za sada najavljen samo za PC, no nekako smo uvjereni da ćemo ga vidjeti i na konzolama. Kada? E, odgovor na to pitanje trenutno ne znamo. Dok čekamo nove informacije, tu je premijerni trailer, pa bacite pogled.