Image Alt

Kuvo TV

Horror The Bridge Curse 2: The Extrication početkom idućeg mjeseca dolazi na PC, verzije za konzole očekujemo kasnije

Survival horror The Bridge Curse 2: The Extrication stići će na PC početkom idućeg mjeseca, potvrdili su PQube i Softstar Entertainment.

PC verzija spomenute igre stići će na Steam 9. svibnja, dok će se PlayStation 5, Xbox Series X/S i Nintendo Switch verzije pojaviti kasnije ove godine.

The Bridge Curse 2: The Extrication je standalone nastavak internet hita The Bridge Curse: Road to Salvation te je zamišljen kao reimaginacija tajvanskog horror filma The Bridge Curse: Ritual. Radi se o survival horroru iz perspektive prvog lica koji će nam iz perspektive više različitih likova ispričati još jednu uznemirujuću priču o duhovima. Radnja igre bit će smještena na tajvansko Wen Hua sveučilište, poznato po jezivim pričama o duhovima, a vrti se oko skupine studenata koji će snimajući film o duhovima zapravo pokrenuti cijeli niz zastrašujućih događaja. Sama igra bi trebala donijeti spoj istraživanja i rješavanja mozgalica uz solidnu porciju panike i straha. O kakvoj igri se radi, možete vidjeti u novom traileru koji se nalazi ispod.