Image Alt

Kuvo TV

Zatvorena beta za kooperativnu multiplayer akciju 33 Immortals zakazana je za kraj svibnja

Kooperativna roguelike akcija 33 Immortals, čiju smo najavu vidjeli prije nepunih godinu dana, sve je bliže svome izlasku, a to potvrđuje i zatvoreni beta test koji nas očekuje krajem idućeg mjeseca.

Iz Thunder Lotus Gamesa su potvrdili kako će zatvorena beta biti održana u periodu od 24. svibnja do 2. lipnja. Beta će biti dostupna za Xbox Series X/S i PC (Epic Games Store i Microsoft Store), a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene stranice igre, uz napomenu da prijava ne znači nužno da će biti izabrani za sudjelovanje u beti. S druge strane, svi koji budu sudjelovali u beti, dobit će na poklon ekskluzivni skin koji će moći iskoristiti u punoj verziji igre, kada ista bude dostupna.

Early Access verzija 33 Immortalsa trebala bi izaći već ove godine, a ukoliko se dosad niste susretali s ovim ostvarenjem, red je da vam o njemu kažemo poneku riječ. Naime, 33 Immortals je top-down rougelike akcijska avantura s RPG elementima koju će zajedno moći zaigrati do 33 igrača, kao što i samo njeno ime sugerira. Sam svijet igre inspiriran je Danteovom Božanskom komedijom, tako da nas očekuje zanimljiv koncept u kojem ćemo pratiti 33 uklete duše (igrača) koje će se morati suprostaviti konačnom božjem sudu. U direktnom sukobu, očekuje ih epska borba sa bezbroj raznoraznih protivnika i bosseva, uz veliki arsenal oružja koja svoje moći crpe iz grijehova i vrlina, a od kojih će svako nuditi poseban borbeni stil. Kako sve navedeno izgleda u praksi, možete vidjeti u novom gameplay traileru koji vam donosimo ispod.