Image Alt

Kuvo TV

Star Wars Outlaws zaključat će Jabba the Hutt misiju iza premium izdanja od 110 eura

Prema detaljima na web stranici igre Star Wars Outlaws, Season Pass uključuje dvije dodatne narativne ekspanzije koje će biti dostupne nakon lansiranja, zajedno s dodatnim kozmetičkim predmetima. No, također će sadržavati ekskluzivnu day one misiju s Jabbom, nazvanu Jabba’s Gambit.

Zbog njene ekskluzivnosti, igrači koji očekuju pristup ovoj misiji od prvog dana neće ga imati uz standardno izdanje igre od 70 eura. Umjesto toga, morat će nabaviti Gold Edition za 109 eura ili Ultimate Edition za 129 eura, pri čemu oba paketa uključuju Season Pass.

Igrači obično prihvaćaju ideju Season Passa jer implicira kontinuirani rad razvojnog tima na sadržaju nakon izlaska igre. Stoga, u osnovi, igrači plaćaju više novca za nove dodatke koji se integriraju u igru iako oni ne moraju nužno utjecati na samo igranje. No, povijesno je manje prihvatljivo mnogima kada igre dodatno naplaćuju sadržaj koji je bio spreman već na dan izlaska igre.

Dakle, kako bi potaknuli kupce na prednarudžbu, izdavači se često oslanjaju na razne dodatke koji bi trebali privući igrače, kao što su u ovom slučaju mogućnost igranja igre tri dana ranije uz dodatni trošak od 40 eura (praksa koja izaziva etičke dileme), dodatni kozmetički predmeti, pristup dodatnoj misiji pri lansiranju, te automatsko dobivanje dva DLC-a koji će biti dostupni u nekom neodređenom trenutku u budućnosti. Stvar je u tome da je to puno novca za uložiti u igru za koju ne znamo hoće li biti dobra.