Image Alt

Kuvo TV

Skybound Entertainment je pokrenuo crowdfunding kampanju za AAA Invincible igru

Nakon ne baš toliko uspješnog izleta na mobilne platforme, Invincible bi se konačno mogao preseliti i na velike platforme i to u formi AAA igre koju nam priprema Skybound Entertainment.

Skybound Entertainment je službeno potvrdio da je pokrenuo crowdfunding kampanju na Republicu kako bi osigurao dodatna sredstva potrebna za razvoj AAA Invicible igre. Prema prvim službenim informacijama, za potrebe razvoja spomenute igre formiran je novi interni studio kojeg trenutno čini 30 veterana game developmenta i bivših uposlenika Activisiona, Amazon Gamesa, Blizzarda i Electronic Artsa, dok se na čelu samog projekta nalazi nitko drugi nego autor Inivinciblea, Robert Kirkman.

Za razvoj igre već je prikupljeno 18 milijuna dolara, uglavnom od raznih investitora, a putem navedene platforme dosad je skupljeno oko pola milijuna dolara. No, budući da kampanja traje do 29. travnja, uz ogromnu popularnost Invinciblea, za očekivati je da će se ta brojka dodatno uvećati.

Za slabije upućene, Invincible je svoj život započeo prije gotovo dva desetljeća kao jedan od prvih Kirkmanovih projekata. Privukao je pažnju svojim mračnim i iznimno brutalnim tonom, a njegova popularnost je drastično skočila prije nekoliko godina, nakon izlaska Amazonove animrane serije.