Image Alt

Kuvo TV

Bliži li se izlazak Hollow Knight: Silksonga?

Na službenoj stranici za australsku klasifikaciju, Hollow Knight: Silksong je dobio potpuno novu PG ocjenu. Klasifikacija datira od 2. travnja i ne otkriva nikakve izravne detalje o igri. Ipak, kao i svaki novi rating, to sugerira da bi datum izlaska mogao biti vrlo blizu.

Ovo nam također sugerira da bi studio konačno mogli objaviti više detalja o igri. No, Team Cherry nije ništa službeno potvrdio pa su ovo samo nagađanja. Nastavak Hollow Knighta prvi je put najavljen prije nekoliko godina, s prvotnim planom izlaska negdje u prvoj polovici 2023. godine. Nažalost, Team Cherry je kasnije odgodio izdavanje igre jer je, navodno, „postala prilično opsežna“.

Studio također nije službeno potvrdio novi okvirni datum izlaska za Silksong, niti je ponudio neke novosti. Mnogi obožavatelji Hollow Knighta nadali su se da će čuti novosti o nastavku tijekom Nintendovog najnovijeg Directa u veljači, ali to se nije dogodilo.

Dapače, otkriveno je dosta detalja o nastavku, uključujući razne slike i trailere, ali izgleda da razvoj ove igre jednostavno teče sporo, što implicira da će biti vrlo ambiciozan.

Ono što znamo sigurno je da će Hollow Knight: Silksong biti dostupan za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.