Image Alt

Kuvo TV

Gun-Fu akcijska igra SPINE dolazi na male i velike ekrane

Razvojni studio Nekki se udružio sa medijskom tvrtkom Story Kitchen, poznatom po gaming ekranizacijama kao što su  Sonic the Hedgehog i  Tomb Raidera The Legend of Lara Croft, kako bi Gun-Fu akcijsku igru SPINE zajedno adaptirali u igrani film.

SPINE nam donosi cinematičnu cyberpunk single player akcijsku avanturu sa uzbudljivom pričom i atraktivnom borbom koja izgleda kao križanac Matrixa, Johna Wicka, Max Paynea i Sifua. Baca nas u ulogu Redline, djevojke sa samosvjesnom kralježnicom koja je ujedno i njen glavni alat u borbi protiv kompanije Tensor Corporation i njenog zloglasnog AI sustava.

Duboko smo uzbuđeni što SPINE dovodimo u Story Kitchen. Vjerujemo da se istinske izvanredne priče uvijek izdvajaju, a SPINE univerzum će osvojiti publiku u svim medijima,” izjavio je Dmitry Terekhin, osnivač i izvršni direktor tvrtke Nekki.

SPINE je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, ali još uvijek nije poznato kada će biti dostupan za kupnju. Nekki planira proširiti SPINE kao višemedijsku franšizu, što uključuje dodatni sadržaj nakon izlaska, stripove, društvene igre i robu.