Image Alt

Kuvo TV

Nadolazeći Metaphor: ReFantazio stream prikazat će novih 30 minuta gameplaya

Atlus je najavio posebni događaj koji će se održati 22. travnja, a koji će biti fokusiran na nadolazeći Metaphor: ReFantazio. ReFantazio je potpuno novi RPG IP koji dolazi iz Atlusovog studija Zero, razvijen je od strane istog osoblja koje je radilo na modernim izdanjima Persone. I Metaphor i Persona dijele istu DNK u smislu mehanika, poput slične mehanike socijalne simulacije i elemente dungeon-crawlera. Glavna razlika između ova dva naslova je u tome što je Metaphor postavljen u okruženje visoke fantastike, za razliku od urbane fantastike koju nudi Persona.

Posljednji trailer za Metaphor: ReFantazio prikazan je u prosincu tijekom The Game Awardsa 2023, otkrivajući mnoge aspekte onoga što možete očekivati od ove igre. Također je otkriveno da igra će igra biti objavljena u jesen 2024. godine. Budući da je izlazak igre još nekoliko mjeseci udaljen, Atlus će pružiti detaljniji uvid u igru na nadolazećem livestreamu.

Livestream će biti održan u ponoć s ponedjeljka na utorak prema našem vremenu. Domaćin će biti direktor igre Katsura Hashino, a očekuje se da će trajati 30 minuta.