Image Alt

Kuvo TV

Avantura Duck Detective: The Secret Salami krajem idućeg mjeseca dolazi na PC i Nintendo Switch

Happy Broccoli Games najavio je tijekom Nintendo Indie World Shocasea kratku detektivsku avanturističku igru Duck Detective: The Secret Salami i otkrio kako ista izlazi za Nintendo Switch i PC putem Steama već 23. svibnja.

Igrajući kao inteligentna patka, upotrijebite svoje moći zaključivanja da pregledate dokaze, popunite praznine i širom otvorite slučaj u narativnoj avanturi u kojoj ništa nije onako kako se čini. U igri ćete morati pregledati i ispitati osumnjičenike kako bi saznali njihove skrivene tajne, a zatim upotrijebiti informacije koje ste prikupili (plus svoje vlastito obrazloženje) kako bi locirali osumnjičenika i razotkrili slučaj.

Igra je opisana kao mješavina Aggretsukoa i Return of the Obra Dinna, kombinira elemente ugodne misterije sa zlokobnom zavjerom koja uključuje kobasice. Očekuje vas 90 minuta duga ležerna misteriozna igra, jedinstvene mehanike kao što je prosuđivanje osumnjičenika na temelju prvog dojma i korištenje intenzivnog buljenja kako biste ih natjerali da priznaju stvari, a uz to dolaze i humoristični elementi.