Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je Kingdom Come: Deliverance II, izlazi već krajem ove godine

Prošli tjedan, prisustvovali smo ekskluzivnom zatvorenom press eventu koji je organizirao PLAION, pod čijim okriljem se nalaze Deep Silver i Warhorse Studios, a tijekom kojeg smo imali priliku da vidimo novu igru autora srednjevjekovnog RPG hita Kingdom Come: Deliverance. Naravno, kao što ste mogli i pretpostaviti na osnovu samog službenog teasera, u pitanju je Kingdom Come: Deliverance II.

Da, Kingdom Come: Deliverance II je sada i službeno najavljen i na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC dolazi već krajem ove godine.

Radi se o direktnom nastavku originalne igre koji će nas ponovno odvesti do srednjevjekovne Češke kojom bijesni građanski rat. Naći ćemo se u ulozi Henryja od Skalitza, koji mora osvetiti svoje ubijene roditelje i sudjelovati u pobuni proiv kralja Žigmunda Luksemburškog.

Prema onome što smo vidjeli, uz kvalitenije i modernije vizuale za koje će ponovno biti zadužen CryEngine, Kingdom Come: Deliverance II se konceptualno neće pretjerano razlikovati od originala. To znači da nas ponovno očekuje open world akcijski RPG iz perspektive prvog lica sa autentičnom borbenom mehanikom, dvostruko većim i znatno bogatijim otvorenim svijetom te brojnim socijalnim i RPG elementima koji će nam omogućiti da svakoj misiji i situaciji u igri pristupamo na više različitih načina.

Više detalja o samoj igri trebali bismo dobiti u mjesecima koji su pred nama. U međuvremenu, pred vama je premijerni trailer pa pogledajte što nam to Kingdom Come: Deliverance II donosi.