Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je SteamWorld Heist II, tijekom ljeta dolazi na sve aktualne platforme

Jedno od najugodnijih iznenađenja koje nas je dočekalo tijekom Nintendo Indie World Showcasea bila je, bez sumnje, najava igre SteamWorld Heist II.

Thunderful Games i Image & Form Games spremaju veliki nastavak ovog strateškog RPG hita već za ovo ljeto. Ako ćemo biti precizni, SteamWorld Heist II bi se u prodaji trebao pojaviti već 8. kolovoza, a bit će dostupan za sve aktualne platforme – PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.

SteamWorld Heist II će u svakom smislu biti punokrvni nastavak igre koju su dosad zaigrali milijuni igrača. Donijet će nam identičan koncept i mehanike, naravno uz nekoliko noviteta i osvježenja. Tu je i potpuno nova priča, u kojoj ćemo u ulozi kapetana Leewaya i njegove mehaničke družine morati riješiti misterij smrtonosne vodene krize koja se pretvorila u smrtonosnu prijetnju za sva mehanička bića.

Uz simpatičnu priču i prepoznatljivi vizualni stil, i ovaj put nas očekuje interaktivna mapa svijeta, borba na poteze zasnovana na što preciznijem ciljnju i “rikošetiranju”, a tu je i novi Job System i brojne customizacijske opcije zahvaljujući kojima ćemo moći uređivati i opremati svoju posadu i njihovu opremu. Što nam sve to SteamWorld Heist II donosi, pogledajte u traileru ispod.