Image Alt

Kuvo TV

Simpatični akcijski RPG Cat Quest III izlazi početkom kolovoza, točno na međunarodni dan mačaka!

Open world akcijski RPG Cat Quest III, ranije poznat pod simpatičnim nazivom Cat Quest: Pirates of the Purribean, u prodaji će se pojaviti početkom kolovoza.

Kepler Interactive i The Gentlebros su tijekom jučerašnjeg Nintendo Indie World Showcasea objavili novi gameplay trailer za spomenutu igru i pri tom otkrili kako će ista 8. kolovoza, točno na međunarodni dan mačaka, stići na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.

Inače, za slabije upućene, Cat Quest III je, kao što i sam njegov naziv govori, treći dio višestruko nagrađivanog serijala. U pitanju je 2.5D akcijsko ostvarenje smješteno u fantastični svijet inspiriran gusarima prikladno i totalno simpatično nazvan Purribean. Diljem ovog arhipelaga u ulozi neustrašivih čupavaca tragat ćemo za davno igubiljenim mitskim blagom, boreći se usput sa hordama štakora gusara (popularno i prigodno nazvanih Pi-Rats). Sudeći prema traileru koji možete vidjeti ispod, očekuje nas simpatično i vrlo zabavno ostvarenje koje bi defintinivno moglo privući priličan broj igrača i to ne samo ljubitelje mačaka.