Image Alt

Kuvo TV

Cillian Murphy bi mogao biti glavni negativac u idućoj Far Cry igri

Ako je vjerovati novom kriptičnom teaseru koji je objavio poznati insider i leaker j0nathan, u ulozi glavnog negativca iduće Far Cry igre mogli bismo vidjeti dobro poznato glumačko lice, a u pitanju je ni manje ni više nego Cillian Murphy.

j0nathan, vjerojatno najpoznatiji i najpouzdaniji leaker kada su u pitanju Ubisoftove igre, objavio je putem Twittera zanimljiv post u kojem se, uz tekst “ako se nešto u međuvremenu ne promijeni”, nalazi fotka spomenutog glumca, raka, tropske lokacije sa brojem 7 i dinamita sa timerom zaključanom za 72 sata. Uzmemo li u obzir dosadašnje glasine o idućoj Far Cry igri, sve nekako vodi ka tome da ćemo u ulozi glavnog negativca spomenute igre vidjeti upravo zvijezdu Peaky Blindersa i Oppenheimera. Druga opcija bi mogla biti ta da će se glavni antagonist igre zvati Murphy (ili pak Cillian).

Prema ranijim insiderskim informacijama, Far Cry 7 donijeti potpuno novi nelinearni koncept igranja u kojem ćemo tijekom igre biti u neprestanoj utrci s vremenom. Nova igra bi trebala imati nelinearnu priču koja bi se trebala vrtjeti oko igračevog pokušaja da spasi otetu obitelj. Prema prvim detaljima, igrač će biti član bogate obitelji čije je članove otela zavjerenička skupina Sons of Truth, a sama radnja će se odvijati unutar 72h sata, odnosno igrači će imati 24 sata stvarnog vremena da završe igru, s tim da će timer biti pauziran za vrijeme boravka u nekoj od safehouse lokacija. Kada kažemo da će igra imati nelinearnu priču, to znači da neće postojati poseban redoslijed po kojem ćemo morati spasiti članove svoje obitelji. Također, pojedini članovi obitelji mogu i umrijeti što će nadalje utjecati na sam tijek priče. Iako izvor ne navodi više detalja vezanih za smrt članova obitelji, doznali smo da ćemo za potpuno kompletiranje igre morati stati u kraj spomenutoj organizaciji i spasiti sve članove obitelji. Prilikom potrage za svojom obitelji, morat ćemo se služiti i potpuno novom mehanikom ispitivanja, koja će sa sobom donijeti nekoliko zanimljivih elemenata. Primjerice, osobe koje ispitujete nekad će odmah progovoriti, nekad će lagati ili neće ništa htjeti reći, a nekad će čak pokušati i pobjeći.

Inače, ovo ne bi bio prvi put da u ulozi glavnog negativca jedne Far Cry igre vidimo poznato glumačko lice. Primjerice, Far Cry 3 nam je predstavio karizmatičnog negativca Vaasa Montenegroa kojeg je utjelotvorio Michael Mando (Better Call Saul), dok se u Far Cryju 6 u ulozi diktatora Antóna Castilloa pojavio Giancarlo Esposito (Breaking Bad).