Image Alt

Kuvo TV

Ipak ima nade za Helldiverse II na Xbox konzolama….

Sjajna kooperativna akcija Helldivers II je za dva mjeseca uspjela privući više od 10 miijuna igrača, a i dalje je pri samom vrhu kada je u pitanju broj konkurentnih igrača, kako na PC-u tako i na PlayStationu 5. Budući da se radi o PlayStation ekskluzivi, u njoj trenutno ne mogu uživati Xbox igrači, no to bi se uskoro moglo promijeniti.

Iako su iz Sonyja prilikom launcha spomenute igre izjavili kako se radi o PlayStation ekskluzivi koju ne namjeravaju dovesti na Xbox konzole i tako se revanširati Microsoftu na prvim Xbox ekskluzivama koje su u međuvremenu stigle (HI-FI RUSH, Pentiment) ili ovih dana stižu (Grounded i Sea of Thieves) na PlayStation, nove neslužbene informacije koje su otkrivene tijekom nove epizode XboxEra Podcasta govore da je ipak možda došlo do promjene planova.

Tijekom spomenutog podcasta, poznati insider Nick Baker aka Speshal Nick otkrio je kako je čuo glasine prema kojima Sony razmatra mogućnost dovođenja Helldiversa II na Xbox konzole. Prema onome što je Baker načuo, novi šef PlayStationa Hiroki Totoki navodno je znatno otvoreniji prema određenim opcijama, a jedna od tih opcija je i dolazak Helldiversa II na Microsoftovu konzolu.

Baker naglašava da, iako je čuo o navednim glasinama, to u isto vrijeme ne znači da će Sony sigurno odlučiti dati zeleno svjetlo za lansiranje jedne od svojih ekskluziva na suparničkoj platformi. No, ipak, čuda se događaju, tako da i dolazak Helldiversa II na Microsoftovu konzolu više nije nemoguća misija.