Image Alt

Kuvo TV

Kena: Bridge of Spirits uskoro i na Xbox konzolama?

Nakon dvije i pol godine od prvotnog izdanja igre Kena: Bridge of Spirits, Američki odbor za ocjenjivanje softvera nedavno je klasificirao spomenutu igru za Xbox Series X/S. Ovaj naslov Ember Laba objavljen je u rujnu 2021. kao vremenski ograničena ekskluziva za PS5, PS4 i PC putem Epic Games Storea, što sugerira da bi uskoro mogao postati dostupan i na novoj platformi.

Zahvaljujući svom zanosnom gameplayu i impresivnim vizualnim prikazima, igra je naišla na pozitivne kritike, stvarajući veliko očekivanje za potencijalno izdanje na Xboxu. Steam izdanje ovog naslova objavljeno je u rujnu 2022. godine, uz dodatak jubilarnog updatea koji je donio značajke kao što je New Game +. Podsjećamo, Kena je akcijska avantura vođena pričom koja sjedinjuje istraživanje s dinamičnom borbom.

U intervjuu objavljenom povodom izlaska igre, suosnivač i COO Ember Laba Josh Grier izjavio je da studio ne isključuje mogućnost izdanja igre na drugim platformama u budućnosti: “Trenutno smo usredotočeni na naša izdanja za PlayStation i Epic Games Store, koji su vremenski ograničeni kao ekskluzive. Razmotrit ćemo druge platforme nakon lansiranja i odmora.”