Image Alt

Kuvo TV

Retro pucačina Mullet Mad Jack sredinom svibnja dolazi na PC

Mullet Mad Jack uranja igrače na uzbudljivo putovanje u retro pucačinu iz prvog lica s roguelite elementima, prenoseći ih u anime svijet pun uzbuđenja. S jedinstvenom fuzijom klasičnih pucačina iz 90-ih, strategije i intenzivne akcije, ova igra obećava sate zabave. Vaša misija je spasiti najpoznatijeg svjetskog influencera iz kandži opasne kriminalne organizacije koju čine moćni milijarderi.

Dok se penjete kroz katove zgrade, gledatelji željni akcije prate svaki vaš korak putem prijenosa uživo. Ovo javno izlaganje donosi dodatnu napetost, povećava pritisak na vas i potiče vas da postižete sve impresivnije podvige. Vaša borba nije samo za oslobađanje otetog influencera, već i za očuvanje vlastitog ugleda i zabavu onih koji vas promatraju.

Kroz kampanju ćete se suočiti s razinama prepunim robota, a u ključnim trenucima izvesti ultranasilne završnice nad svojim neprijateljima kako biste preživjeli. Alternativno, možete iskoristiti svoje vještine u beskonačnom načinu rada i nadmašiti svoje prijatelje.

Hammer95, tim od tri programera koji rade na ovoj igri, dijelei ljubav prema estetici starih animea i želi obnoviti tu nostalgiju. Također, najavljuje da će igra skoro biti dostupna i za PS5, Xbox i Switch, a testiranje za Steam Deck već je u tijeku.

Mullet Mad Jack stiže na PC 15. svibnja, a bit će dostupna putem Steama.