Image Alt

Kuvo TV

Todd Howard ne želi otkriti datume izlaska za The Elder Scrolls VI i Fallout 5

Direktor i izvršni producent u Bethesda Game Studiosu Todd Howard ranije je u više navrata izjavio da će The Elder Scrolls VI biti Bethesdino sljedeće izdanje, nakon čega će uslijediti Fallout 5. Tijekom intervjua za IGN, upitan je je li to još uvijek slučaj ili bi uspjeh Fallout TV serije mogao dovesti do promjene plana.

Odlučio sam izbjegavati postavljanje datuma za bilo što, naučio sam to na teži način. Trenutno je naš glavni fokus razvoj The Elder Scrollsa VI, ali to ne znači da ne razvijamo i planiramo druge projekte. Još uvijek radimo na puno toga, uključujući i Fallout 76. Vidimo da zajednica i dalje uživa u toj igri i otkriva nove aspekte koji ih čine sretnima. Zapravo, mislim da Fallout 76 ima jednu od najboljih zajednica u svijetu igara“, rekao je.

Bethesda je također nedavno objavila da planira izbaciti značajne nove značajke i popravke za Starfield te da to planira činiti na otprilike svakih šest tjedana: „Intenzivno radimo na Starfieldu. Imamo neka sjajna ažuriranja koja ćemo uskoro objaviti za tu igru. Dakle, ima puno toga u pripremi“, zaključio je Howard.