Image Alt

Kuvo TV

Hack & Slash avantura Gori: Cuddly Carnage izlazi ovog kolovoza za PC i konzole

Tijekom sinoćnjeg Wired Directa 24, ekskluzivno je otkriven datum izlaska za hack & slash cyberpunk avanturu Gori: Cuddly Carnage. Igra će biti dostupna za PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 29. kolovoza ove godine.

U igri ćemo preuzeti ulogu opake, ali slatke mačke zvane Gori, koja će se sa svojim hoverboardom F.R.A.N.K-om i AI-em CH1P-om boriti protiv horde ludih, krvožednih jednoroga i igrački usmjerenih na totalno uništenje svijeta. Njih je na slobodu slučajno pustio profesor Y i na vama je sada da postanete heroj i spasite Zemlju od velike prijetnje.

Gori: Cuddly Carnage zapravo nastoji redefinirati žanr platformera iz 90-ih za modernu publiku. Ova igra je puna mračnog humora, zastrašujućih igračaka i bosseva, te pruža necenzuriranu herojsku avanturu jedne mačke. U njoj ćete morati ovladati raznim oružjem i razornim kombinacijama kako biste spasili profesora Y, njihovog nestalog tvorca, jedinog čovjeka koji je pokazao ljubav prema Goriju i njegovim prijateljima. Osim toga, postupno ćete dotjeravati svoje borbene i platformerske vještine dok prolazite kroz krajolike prepune opasnosti.

Gori: Cuddly Carnage vraća me u vrijeme kada sam igrao igre kasnih 90-ih i 2000-ih. Donosi čisti adrenalin, zabavni, nekonvencionalni gameplay  i zapravo predstavlja ono što indie gaming zaista jeste – mjesto za kreativnost, slobodu i mogućnost da stvorite igru kakvu želite. Angry Demon Studios upravo je to i postigao,“ rekao je direktor izdavačke kuće Wired Productions Leo Zullo.