Image Alt

Kuvo TV

Objavljen je novi trailer za psihološki triler KARMA: The Dark World

Psihološki triler KARMA: The Dark World, kojeg razvija kineski developer Pollard Studio, dobio je novi trailer kao dio sinoćnjeg Wired Directa 24. Ovaj inovativni naslov istražuje granice narativnog dizajna i tehnologije, s fascinantnim konceptima i vizualima sljedeće generacije, stvarajući pravo kinematografsko remek-djelo.

Mjesto radnje je Istočna Njemačka 1984. godine, u distopijskom svijetu kojim vlada korporacija Leviathan. KARMA vodi igrače duboko u svijet u kojem se uvrnute kreacije skrivaju izvan vidokruga i čuvaju svoje tajne. Otkrit ćete istinu u mračnoj priči o ljubavi, gubitku i prijevari dok igrate kao Daniel, Leviathanov agent. Zaronit ćete u sjećanja osumnjičenih kako biste pratili njihove korake i sastavili svoje istrage, ali morate biti oprezni, jer je ljudska psiha opasno mjesto gdje emocije, volja i želja drže moć.

Za sad je poznato da će ovaj naslov biti dostupan na PC-u putem Steama, dok će više informacija o dostupnosti na Xboxu i PlayStationu biti objavljeno kasnije.

U igri KARMA: The Dark World vidio sam nešto izuzetno posebno. Ova igra evocira emocije i potiče igrače na duboko promišljanje, osjećaje i preispitivanje. Studio Pollard želi pružiti intenzivno kinematografsko iskustvo i iznimno sam uzbuđen što smo u mogućnosti tako blisko surađivati s njima“, rekao je direktor Wired Productionsa Leo Zullo.