Image Alt

Kuvo TV

Otkriven je prvi gameplay trailer za management simulaciju Hotel Architect

Kao što se može zaključiti iz samog naslova, ova igra pruža mogućnost gradnje hotela kroz raznolike zone dok postajete stručnjaci u građevinarstvu, ali i u ugostiteljstvu. Imat ćete priliku dizajnirati svaku sobu prema vašem osobnom ukusu ili preurediti napuštene lokacije. Također, birat ćete raznolike ukrase i namještaje koji su prilagođeni potrebama vaših gostiju, dok istovremeno pokušavate zadržati zadovoljstvo svojeg osoblja.

Hotel Architect ponudit će dva načina igranja: kampanju i sandbox, koji će bacati pred vas razne izazove ili jednostavno sami možete od temelja početi graditi sve što želite. Nakon toga, moći ćete dizajnirati i urediti predvorje, suočit se s kritičarima, ispunjavati zahtjeve raznolikih gostiju i upravljati logističkim izazovima kako biste postigli prestižnu ocjenu od 5 zvjezdica. Osim toga, s raznolikim osobljem od koji svaki član ima svoje uloge, bit će ključno angažirati prave ljude za posao dok upravljate financijama.

Nakon nekoliko godina tihe pripreme, s oduševljenjem predstavljamo ono na čemu smo vrijedno radili. No, naša avantura ne završava ovdje. Postoji mnogo zanimljivih načina na koje možemo proširiti naš hotelski koncept, a najbolji način za to je uz pomoć naše sjajne zajednice igrača. Stoga vjerujem da će Early Access savršeno odgovarati ljubiteljima hotelske arhitekture, ali i onima koje vole management igre“, izjavio je izvršni direktor i suosnivač tvrtke Pathos Interactive Accel Sjöström.

Tijekom Wired Directa 24, u novom traileru je otkriveno je kako ćemo igrati ovo ostvarenje Također, ovaj naslov bit će dostupan za PC putem Steam Early Accessa nekada ove godine.