Image Alt

Kuvo TV

Bloober Team trenutno radi na još nekoliko novih ambicioznih projekata

Bloober Team iaa pune ruke posla. Osim što privodi kraju razvoj Silent Hill 2 remakea, ovaj poljski razvojni tim radi na još dva nova ambiciozna projekta trenutno poznata pod kodnim nazivima “Project C” i “Project R”.

Kako doznajemo, Project C je potpuno novi IP kojeg Bloober Team razvija u suradnji sa Take-Two Interactiveom, dok je “Project R” nova igra zasnovana na intelektualnom vlasništvu Skybound Entertainmenta, a čiji se izlazak očekuje već iduće godine.

Prema informacijama koje je ovaj studio objavio u svom novom izvještjau, Project C lijepo napreduje, a trebao bi izaći pod pokroviteljstvom Private Divisiona, koji je se nalazi pod okriljem Take-Two Interactivea. Samu najavu igre trebali bismo vidjeti već ove godine, a radi se o potpuno novom originalnom projektu koji će izaći kao produkt nove strategije ovog studija.

Kada je u pitanju Project R, trenutno nije poznato o kojem Skyboundovom IP-ju bi se moglo raditi, no uzmemo li ono “R” iz naziva i bacimo li pogled na popis franšiza koje se nalaze pod okriljem ove tvrtke, nekako smo skloni mišljenju da bi se moglo raditi o gaming adaptaciji stripa Redneck, koja bi dobrim dijelom mogla i odgovarati dosadašnjem opusu Bloober Teama.

Što nam to Blooberovci spremaju, jedva čekamo da vidimo. No, hajde prvo da dočekamo i taj Silent Hill 2, pa da se okrenemo drugim igrama..