Image Alt

Kuvo TV

Znanstveno-fantastični akcijski RPG GALIX: New Horizons najavljen je za PS5 i PC

U razvoju je nova anime igra, vrlo slična Eternightsu, pod nazivom GALIX: New Horizons, koja dolazi iz studija Magicfish Games. Ova znanstveno-fantastična akcijska RPG igra otvorenog svijeta smještena je u daleku budućnost, gdje je ljudska civilizacija propala, a Zemlja postala neistraženi novi svijet koji vrvi životom. U ulozi hrabre Hailey, upustit ćemo se u putovanje ispunjeno misterijom i avanturom, dok istražujemo nepoznato.

Istraživat ćemo ogroman svijet ispunjen raznovrsnim krajolicima, proputovati kroz nekoliko jedinstvenih bioma, otkriti razne priče i legende skrivene kod NPC-ova diljem svijeta i surađivati s lokalnim stanovništvom kako bi izgradili uspješan novi svijet i povratili život Zemlji.

Naravno, i u ovom naslovu možete očekivati intenzivne i akcijski nabijene borbe gdje imate slobodu birati između različitih oružja za borbu na blizinu ili daljinu, a očekuju vas i razni bossevi.

Potvrđeno je da GALIX: New Horizons dolazi na PlayStation 5 i PC putem Steama, dok datum izlaska nije službeno objavljen.