Image Alt

Kuvo TV

Akcijski RPG Monolith: Requiem of the Ancients je preimenovan u Astor: Blade of the Monolith, izlazi krajem svibnja

C2 Game Studio rebrandirao je akcijski RPG iz trećeg lica Monolith: Requiem of the Ancients u Astor: Blade of the Monolith. Ova igra, sada sa novim imenom, bit će objavljena za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC putem Steama 30. svibnja, kako je otkriveno tijekom ID@Xbox Showcase.

U igri pratite priču mladog ratnika Diokeka zvanog Astor, dok se upušta u pustolovinu preko svijeta poznatog kao Gliese u potrazi za istinom o nestanku svojih stvoritelja. Inspiriran naslovima kao što su Devil May Cry, Bayonetta i The Legend of Zelda, Astor: Blade of the Monolith također donosi slične borbene mehanike. U njoj trebate usavršiti nove napade, sposobnosti i kombinacije kako bi porazili horde neprijatelja u intenzivnim borbama.

Uz to, bitno je iskoristiti runsku moć za prizivanje moćnih konstrukata u borbi i sakupiti legendarna oružja kako bi nadogradili svoj arsenal. Također možete prilagoditi svoj stil borbe dinamičnim vještinama i kombinacijama koje odgovaraju vašem ukusu. Istraživat ćete raznolike krajolike Gliesea, dovršavati brojne sporedne zadatke i otkrivati ostatke koje su ostavili drevni stvoritelji. Očekuje vas i 16 različitih neprijatelja i 10 bosseva tijekom više od 20 sati glavne priče, uz New Game+ mod za još veći izazov.