Image Alt

Kuvo TV

Promise Mascot Agency je nova uvrnuta krimi drama koju nam spremaju autori Paradise Killera

Tijekom sinoćnjeg ID@Xbox Showcasea premijerno je otkrivena igra Promise Mascot Agency. Na njoj radi Kaizen Game Works, studio poznat po Paradise Killeru, a u kojoj igrate kao osramoćeni jakuza poslan da vodi agenciju za maskote. Osim što ćete upravljati agencijom, važno će biti i regrutirati maskote te pronaći nove klijente.

Da biste to postigli, morat ćete u oštećenom nadogradivom kamionu istražiti otvoreni svijet grada Kaso-Machi, upoznati nove likove, pronaći kolekcionarske predmete i otkriti nove maskote koje su, usput rečeno, živa bića u ovom svijetu. Morat ćete pregovarati s njima i pokušati ispuniti njihove želje ako žele surađivati s vama.

Nakon što se pridruže agenciji, maskote je moguće obučavati i slati na različite zadatke kako bi zaradile novac, stekle iskustvo i promovirale Promise Mascot Agency. Naravno, poslovi ne idu uvijek glatko, bilo da se radi o uskim prolazima, zapaljenim kuhinjama ili strašnim neprijateljima, opasnosti vrebaju iza svakog ugla. No, kako biste osigurali uspjeh svakog posla, možete koristiti i taktičke karte za posebne bonuse.

Promise Mascot Agency pojavit će se na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 i Nintendo Switch konzolama, te PC-u 2025. godine.