Image Alt

Kuvo TV

Dobili smo prvi pogled na filmsku adaptaciju Fort Solisa

Prošle godine, Fallen Leaf Studio službeno je objavio da će znanstveno-fantastični triler Fort Solis dobiti adaptaciju u obliku filma i TV emisije. Kako smo doznali, potpisan je ugovor s tvrtkom Studios Extraordinaires. Nedavno smo također dobili i prvi pogled na filmsku adaptaciju ove igre, koja je objavljena u kolovozu 2023. godine, a u njoj su glumili Roger Clark, Julia Brown i Troy Baker.

Radujemo se što možemo podijeliti rane faze filmske adaptacije videoigre Fort Solis. Ovo izdanje sadrži impresivan video materijal kreativnih umova iza projekta, koji dijele svoju jedinstvenu viziju i revolucionarni pristup prenošenju ove voljene priče na filmsko platno“, rekli su iz Fallen Leaf Studija.

Naime, ove godine, Studios Extraordinaires planira sudjelovati na Filmskom festivalu u Cannesu. Prisutnost ove kompanije bi trebala istaknuti njenu posvećenost tvaranju filmova i stalne napore da uspostavi značajne veze unutar industrije. Posjetitelji mogu očekivati ekskluzivan uvid u njene trenutne i nadolazeće projekte, uključujući i premijerni pogled na Fort Solis.