Image Alt

Kuvo TV

Remedy je podijelio više informacija za Control 2, Max Payne 1 & 2 Remake i igru kodnog imena Condor

Remedy je objavio pregled svog portfelja nadolazećih naslova putem tromjesečnog izvješća o poslovanju. Osim što je pružilo pregled financijskog stanja studija, izvješće je također otkrilo detalje o trenutnom razvoju naslova kao što su Control 2, Max Payne 1&2 Remake, igre kodnog imena Condor i drugih.

Prema izvješću, Control 2 tim je „usredotočen na finaliziranje faze koncepta, te trenutno testira svijet igre, mehanike i vizualne ciljeve“. Očekuje se da će projekt prijeći u fazu proizvodne spremnosti u drugom tromjesečju ove godine.

Max Payne 1&2 Remake, prvi put najavljen 2022. godine kao obnovljena verzija koja kombinira obje igre u jedan naslov, ostaje u fazi pripravnosti za proizvodnju, kao što je najavljeno prošlog listopada. Međutim, očekuje se da će igra ući u puni razvojni ciklus tijekom drugog kvartala 2024. godine.

S druge strane, Codename Condor je ušao u punu proizvodnju. Remedy opisuje svoju središnju petlju kao „privlačnu“ i naglašava da „igra donosi jedinstveni Remedyjev pristup žanru.“ Codename Kestral, drugi Remedyjev multiplayer naslov, opisan je kao „premium igra sa snažnom kooperativnom komponentom“, ali ostaje u fazi koncepta, odnosno ideje.

Remedy je također podijelio da je Alan Wake 2 do početka veljače prodan u 1,3 milijuna primjeraka, što je nadmašilo „značajan“ dio troškova razvoja i marketinga, ali da igra i dalje nije prešla prag komercijalne uspješnosti. Uz to, razvojni tim nastavlja raditi na nadolazećim proširenjima, Night Springs i Lake House.