Image Alt

Kuvo TV

Trench Tales je nova uzbudljiva akcija koja je smještena u alternativni period između dva svjetska rata

Ovih dana, na Kickstarteru će osvanuti kampanja za još jednu ambicioznu Unreal Engine 5 igru koja već sada izgleda i više nego obećavajuće.

Trench Tales je uzbudljiva ratna akcija iz perspektive trećeg lica sa horror elemenima, čija je radnja smještena u alternativni svijet između dva svjetska rata. U njoj ćemo se naći u ulozi usamljenog ratnika koji je u navedenom svijetu završio zahvaljujući misterioznim silama. Kako bi pronašao put do stvarnog svijeta, naš junak će morati proći diljem brojnih gotičkih krajolika, otkriti brojne tajne i sukobiti se sa hordama nemrtvih neprijatelja.

Da, radi se o ostvarenju koje na prilično uspješan način spaja autentičnost prvih dviju svjetskih ratova sa mističnim, nadrealnim i horror elementima. To znači da nas očekuje klasično rovovsko ratovanje i borba prsa u prsa, uz korištenje raznih nadnaravnih moći i širokog arsenala oružja netipičnog za period u koji je igra smještena. Kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

Iako nam se iz prvog trailera čini kao da je Trench Tales već poprilično dovršen proizvod, Crytivo i Talking Drums će već 7. svibnja lansirati crowdfunding kampanju na Kickstarteru kako bi prikupili dodatna sredstva za razvoj svoje igre. U međuvremenu, svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje u zatvorenom testiranju igre, uz napomenu da sama prijava ne znači nužno i pristup testiranju.

Trench Tales je trenutno u razvoju za PC, no budući da nam izgleda kao tipični konzolaški naslov, vjerujemo da ćemo naknadno dobiti i verzije za konzole.