Image Alt

Kuvo TV

Razvoj Resident Evila 9 odvija se prema planu, izlazak je moguć već početkom iduće godine

Najpoznatiji Resident Evil insider, Dusk Golem, nedavno je otkrio da postoji šansa da je Capcom interno odlučio dodatno odgoditi Resident Evil 9. No, samo nekoliko dana kasnije, ponovno se oglasio povodom iste glasine, donoseći nam mnogo bolje vijesti.

Prema ovom insideru i leakeru, glasine o potencijalnoj odgodi “devetke” ispostavile su se netočnima, razvoj spomenute igre odvija se prema planu, a sam izlazak igre bismo mogli vidjeti već početkom iduće godine.

Naime, Dusk Golem tvrdi da Capcom, nakon punih sedam godina razvoja, planira izdati Resident Evil 9 već u siječnju iduće godine, što znači da bismo i najavu spomenute igre mogli vidjeti vrlo brzo – možda već tijekom Summer Game Festa ili nekog od drugih predstojećih događaja, koji nas očekuju u narednih 30-ak dana.

Prema dosadašnjim neslužbenim informacijama i leakovima, Resident Evil 9 je navodno dosada najskuplja i najambicioznija igra u serijalu, koja bi se premijerno mogla otisnuti i u open world vode te nam donijeti zaključak priče koja traje od izlaska Resident Evil 7: Biohazarda te otvoriti vrata za potpuno novu eru Resident Evil serijala. Nedavni leakovi sugeriraju da će se Resident Evil 9 odvijati u “gradu duhova negdje na zapadu” i da će, poput Villagea, uključivati mitska stvorenja.