Image Alt

Kuvo TV

Dragon Age: Dreadwolf izlazi tijekom ove fiskalne godine

Osim klasičnih izdanja iz EA Sports divizije, EA za ovu fiskalnu godinu sprema još dva naslova, a jedan od tih naslova je Dragon Age: Dreadwolf!

Da, nakon višegodišnjeg razvoja, Dragon Age: Dreadwolf bi se u prodaji trebao pojaviti do kraja aktualne fiskalne godine, što znači da bi ga EA i BioWare trebali izdati najkasnije do 31. ožujka iduće godine. No, kako još uvijek neslužbene informacije sugeriraju, spomenuti akcijski RPG će najvjerojatnije izaći krajem oe kalendarske godine.

Kako doznajemo, veliko razotkrivanje Dragon Age: Dreadwolfa očekuje nas tijekom ljeta, kada bismo trebali dobiti i konkretnije detalje vezane za njegov izlazak.

Kada je u pitanju druga igra koja nas očekuje do kraja aktualne ove fiskalne godine, u pitanju je partnerski naslov koji će vjerojatno izaći pod okriljem EA Originalsa. Nažalost, još uvijek nije poznato o kojoj se točno igri radi, no doznali smo kako bi ista trebala izaći tijekom posljednjeg kvartala ove fiskalne godine, što znači da ćemo je zaigrati u periodu od 1. siječnja do 31. ožujka iduće godine.