Image Alt

Kuvo TV

No Rest for the Wicked će biti u razvoju barem još deset godina

Developeri iz Moon Studiosa izjavili su da će se potpuno posvetiti svome soulslike akcijskom RPG-u No Rest for the Wicked, sugerirajući da će to biti njihov glavni fokus za iduće desetljeće. Ova izjava dolazi od izvršnog direktora studija Thomasa Mahlera, koji je na X-u objavio da je trenutno Early Access izdanje igre samo početak, te obećao da se planovi tima protežu daleko izvan verzije 1.0.

Ljudi, nismo ni blizu gotovi s No Rest for the Wicked. Izgradili smo toliko toga što još nitko nije vidio, a želimo to isporučiti s puno pažnje i kvalitete. Jasno vam kažem, posvetit ćemo se No Rest for the Wickedu još 5-10 godina,” rekao je Mahler. Nazvao je igru Moon Studiosa “magnum opusom” i istaknuo da žele značajno doprinijeti žanru akcijskih RPG-ova.

Za ljubitelje No Rest for the Wickeda, ovo su sjajne vijesti, ali za one koji čekaju treći nastavak Orija, vijesti nisu tako dobre. Mahler je izravno odgovorio na pitanje o nastavku, smanjujući nadu. “Nadam se da sada razumijete zašto nećemo uskoro napraviti Ori 3”, napisao je.

Trenutno Moon Studios radi na poboljšanju performansi ovog naslova nakon izazovnog početka, kao i na usavršavanju drugih mehanika poput izdržljivosti.