Image Alt

Kuvo TV

Za igranje Ghost of Tsushima multiplayera na PC-u potreban je PSN račun, ali ne i za singleplayer

Ghost of Tsushima, uspješna samurajska igra koja je ekskluzivno objavljena za PlayStation prije četiri godine, stiže sljedeći tjedan na PC. Prije nego što službeno dođe, razvojni tim Sucker Punch Productions otkrio je da igrači neće trebati PlayStation Network račun za singleplayer igranje, odnosno Story Mode. Ipak, PSN račun će biti potreban za igranje multiplayera ili ako želite osvajati trofeje i ostvariti drugih pogodnosti koje nudi PSN.

Sucker Punch očito želi izbjeći slične reakcije koje su se dogodile prošlog tjedna kada je PlayStation najavio, a potom povukao zahtjev za povezivanjem PSN računa sa Steamom za Helldivers 2.

Ako niste upoznati s Ghost of Tsushima: Legends, radi se o multiplayer modu koji vam omogućuje da se borite protiv neprijatelja u posebnim misijama, porazite valove neprijatelja i završite napade s do tri druga igrača.

Ghost of Tsushima je izvorno objavljen za za PlayStation 4 17. srpnja 2020. godine, a kasnije je dobio nadogradnju na PlayStationu 5 s Director’s Cutom 20. kolovoza 2021. Verzija za PC dolazi 16. svibnja.